PC verze Ghost of Tsushima zmizela z nabídky Steamu ve více jak 177 zemích
i Zdroj: PlayStation Studios / Sucker Punch Productions / Nixxes Software
Ghost of Tsushima Novinka PC verze Ghost of Tsushima zmizela z nabídky Steamu ve více jak 177 zemích

PC verze Ghost of Tsushima zmizela z nabídky Steamu ve více jak 177 zemích

David Bernard

David Bernard

11. 5. 2024 13:15 8

Nedávná kauza okolo služby PlayStation Network pokračuje. Po Helldivers 2 se rozhodnutí japonské společnosti Sony dotklo i brzy vycházející PC verze samurajského dobrodružství Ghost of Tsushima. Ta zmizela z nabídky Steamu ve více jak 177 zemích světa.

Reklama

  • PC verze Ghost of Tsushima zmizela z nabídky Steamu ve více jak 177 zemích světa
  • Důvodem je opět nedostupnost služby PSN

Určitě si vybavíte nedávnou kauzu, která se v případě populární kooperativní akce Helldivers 2 týkala propojení PC verze s účtem služby PSN (PlayStation Network). Díky velmi silné negativní reakci ze strany hráčů se japonská společnost Sony nakonec rozhodla ustoupit. Herní komunita si tak mohla připsat vítězství. Tedy alespoň částečné, jelikož ve velkém množství zemí nelze již Helldivers 2 na Steamu zakoupit. K původním 177 zemím se nově přidaly další tři, a to Litva, Lotyšsko a Estonsko.

Sony otočilo. Helldivers 2 po obrovské vlně kritiky nebudou vyžadovat PSN účet
i Zdroj: Sony

Sony otočilo. Helldivers 2 po obrovské vlně kritiky nebudou vyžadovat PSN účet

Demokracie opět zvítězila. Kontroverzní rozhodnutí společnosti Sony donutit hráče Helldivers 2 na Steamu propojit své účty s…

6. 5. 2024 07:30

Žhavé uhlíky rebelie nestačily ani vyhasnout a už tu máme další podobný problém. Nadcházející PC verze velmi oblíbeného (a dříve exkluzivního) samurajského dobrodružství Ghost of Tsushima, která dorazí 16. května 2024, zmizela ve více jak 177 zemích z nabídky obchodu Steam. Ano, důvodem je opět služba PSN, jejíž účet měl být dle předchozích informací v případě Ghost of Tsushima vyžadován pouze pro multiplayerovou složku hry, mód Legends. Příběh mělo být možné projít i bez propojování služeb. V případě, že v dané zemi není služba PSN dostupná, nebude možné PC verzi Ghost of Tsushima zakoupit, čímž se potřeba propojení účtů stává poněkud bezpředmětnou.

Díky výše popsanému rozhodnutí japonské společnosti si PC hráči ze zemí, ve kterých není služba PSN dostupná, Ghost of Tsushima a Helldivers 2 prostě a jednoduše na Steamu bohužel nepořídí. Kompletní seznam dotčených zemí naleznete zde. Vývoj kauzy budeme i nadále bedlivě sledovat.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama