Observer se možná dočká pokračování
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Observer se možná dočká pokračování

Observer se možná dočká pokračování

Pavel Makal

Pavel Makal

24. 1. 2020 13:44
Reklama

Polské studio Bloober Team si spojujeme především s dvěma díly hororu Layers of Fear, nedávno se připomnělo také adaptací kultovní Blair Witch. Vývojáři mají však na svědomí také psychologický thriller Observer, v němž hlavní roli stvárnil zesnulý Rutger Hauer, známý především pro svou roli Roye Battyho ve snímku Blade Runner. A právě tento titul by se podle náznaků mohl dočkat pokračování.

Bloober Team totiž vydal krátký teaser, v němž se toho sice moc neděje, náznaky jsou ale spíše skryty na pozadí. V binárním kódu se totiž objevuje zpráva "Daniel, are you there?" (Danieli, jsi tam?), v popisu videa vidíme podpis ch120n 1nc02p02473d_, tedy Chiron Incorporated, společnost, která hrála v prvním díle velkou roli.

Zatím samozřejmě neznáme žádné další detaily, s ohledem na konec minulého dílu je ale zřejmé, že se tentokrát příběch pravděpodobně nebude zaobírat osudy policisty Lazarského a jeho rodiny v cyberpunkovém Polsku. Na druhou stranu byly kontury herního světa načrtnuty dost slušně na to, aby v nich mohl vzniknout další příběh. Očekáváme, že se vývojáři brzy podělí o další informace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama